Tuesday, November 16, 2010

got to chill yaw ;D

OMG jamuan hostel dahh dekat lorh. adoi so memang sume pun dahh otak kelam. misi kami jamuan hostel this year yang diuruskan oleh f3 hostelites RPS harus gempak ! yeah jadi petang ahad tuhh sume pun pakat pakat balik awal. maaf saya balik maghrib -__-'' erm lepas semayang sume pegi dining bwat ape yang patut. ceyyy f3 memang bolehh diharap. masing masing dah ade keje tapi bagi aku yang datang lambat nihh cube lahh nak menyelit nyelit nty orang kate ape pulak ta bwat keje. lihat mane2 yang patut dan jumpelahh kat satu bahagian nihh yang macam cacat sikit. ape lagi panggil geng kita same same buat balik stage tuhh. siap sume lepak kejap. opps pengerusi nampak haha tau dy suro ape ? hoho 'fairuz, pegi sembur pasu kat luar tuhh. mintak getah paip kat mak cik dining'  bwat muke pastuhh terus blah ;P erm, tapi bwat jugak. aku kan rajin ;D panggil dua orang sahabat untuk tolong. yeah ini lahh tyme nak buli junior haha. dengan lemah lembut mintak tolong kat diorang angkat pasu pasu tuhh pegi dekat pili pasal getah paip yang mak cik bagi tak cukup panjang. hostel rps memang besar haha lepas dah basuh sume tanpa disuruh junior2 terus angkat letak kat tempat asal balik. ceyy baik betul ! lepas tuhh maen maen jehh tiup belon sume sampai pukul 1 pagi memang da ngantuk gilaa dahh lahh esok skola.

esok hari,


haiiiii ramai pulak yang nak ponteng. xpe xpe aku baik jadi pegi skola lagipun bole tolong sheyra bwat flyer. nak matii dy bwat flyer tuhh malam smalam ta siap siap. salah sape ? salah taksiah. err abaikan, datang hari tuhh ade aktiviti ape ntah kat skola ngelat pegi bilik multimedia maen komputer, haha tak tak kite bwat flyer, bwat bwat dengan ta makan rehat nyer siap jugak. rasenyer lawa lahh kot ade nama aku as pegerusi uk penyambut tetamu ;DD haha so pegilahh bawak jumpe taksiah amboi siap cium lagiiiii. puji melambung lambung pastu kate jumpe saya pukul 12.30 saya tolong fotostat. banyak lahh kau ! tapiii kteorang mengharapkan lahh dy sebab memang kteorang dahh kesuntukan mase dahh. satu lagi masalah kertas pink ta cukop. ye flyer tahun tuhh wane pink haha. terus terang cakap memang tak pecaye kat taksiah takot t dy bli kertas pink tapi kaler lain pulak. so aku, sheyra dan chika yang bertanggungjawab terus ambil tindakan. cehh cam pe jehh. call call, tunggu, naek kete, sampai billion. paham paham jelahh tak reti eje. dah sampai tgk jam belum pukul 12.00. tibe tibe rase cuak pasal kteorang bukan stakat fly malah ponteng skola. ish baru jehh tepikir dah kene tego ngan pak cik jaga mane ntah kate 'ehh macam mane budak skola bole masuk nihh ?' terkulat kulat backing diri sendiri. pape lahh bwat muke innocent terus jalan, cari ape yang patut, bayar pastu blahh, gilaaa lahh ta sampai 15 minit haha dah sampai skola. pastuhh terus balik ostel biar sheyra sambung tugas jumpa taksiah haha sampai sampai terus iron baju. lepas makan tengah hari tolong tolong deme yang buzy kat dining tuhh dengan memasang bunge magga. malam nty aku gak yang nak gune so better bwat sendiri. haah maklumlahh penyambut vip. penat tolong tdo jap kol 5 bangun turon balik untuk membantu tanye taksiah tak balik balik lagi ke ? nampak dy balik lega gilaa tapi dy bole lenggang balik dgn kertas yang masih kosong. sabar jelahh ngan minah nihh. pastuhh sedap salah en orang kate ta tunggu dy habis meeting. amboi, keje kat sini melambak bole pulak suroh orang tunggu dy meeting smpai kol 4. dah kene herdik baru nak pegi. sementare tgu dy balik tuhh bwat konsert ramai ramai lak kat dining tuhh. kol 6 lbey pegi mandi cepat2 pastuhh turon balik balut hadiah, lipat flyer, letak reben, haha sampai siap sume baru ade chan nak siap siap. yeah jamuan pun bermula !



in the end, komen yang kami dapati jamuan tuhh best <3 to everyone involved, thanks for the hardworks !