Saturday, November 6, 2010

taiping going

kepada penyambut.

ceyy sape sape pun bole sambut kn kn. kita hidup dalam malaysia lahh ;D kat mane ye orang slalu sambut deepavali ? yeah aku ta tau =.= pada pagi jumaat yang sejuk dengan pendingin berhawa 35'c tuhh ditutup oleh mama semata-mata nak kejut aku yang liat bangun nihh. so bangun kemas baju untuk satu malam, mandi mandi siap sume tunggu kat bawah. YAY KITA PERGI TAIPING ! tau bwat ape ? macam kite jugak mama ade reunion. best kn ? sampai taiping terus tolong ape yang patut sementare mama pelukpeluk ngan kawan kawan. ceyy nak pelik ape ? dato' dr fadzilah khamsah sendiri kate aku rajin hoho. tgh hari kaum lelaki pergi masjid kami yang perempuan makan dulu . lepas tuhh tyme rileks lahh kan bukak laptop nak online alahai broadband takde line pulak kat sini T_T emm maen game jelahh. then abah panggil kitaorg pegi homestay yang memang dekat sgt. wow ! warne pink. tapi cehh salah ruumah rupenyer rumah blakang. oke tak dinafikan lagi cantik. satu rumah batu siap satu set santai, tv n pemain dvd, xde sofa, 3 bilik, meja makan n ade maggi yang belum luput tarikh. best best ! sampai2 pilih bilik terus landing. pastuh kene kejut ngan abah ajak pegi taiping sentral. hantar mama kat rumah kawan bagi dy chitchat pastu kita pergi jalan. jalan punyer jalan ta jumpe taiping sentralnyer. last2 pergi taman tasek ohh seriously makin cantik tempat nihh ! pergi cari gerai makan abc n rojak. ta cukup satu pinggn order lagi satu pastuhh mengah nak habiskan. tulahh tamak lagiiiiii. jalan round2 taman tasik n snap lahh gamba siket siket en.

cukop la tuhh takyah letak byk byk tenet slow. nikmati la ek haha cantik en~ pastu pegi ambik mama n kitaorg balik homestay. malam sume siap pakai baju biruuu ikot tema kita pergi majlis kemuncak. sampai sampai dahh ramai gilaa orang bantai lahh dudok kerusi sape pun. sorry sape suroh tinggal haha. ade tayangan slide n makan2. sdey pulak imbas kenangan *mereka yang terlibat dgn reunion kate. haha makan siput sedot pastuhh ade lahh kuiz. hadiah dibalut oleh FAIRUZ FATINI ye yang agak menjadi tumpuan semua orang malam tuhh gara gara komen facebook yang dihantar. nak bwat maca mana but i have no regrets. majlis habis pukul 12 malam memang dahh ngantuk gilaaaa ngan perot kenyang. overall majlis tuhh memang best <3

esok pagi awal2 dahh kene kejot kate nak balik. well abah keje lorhh -.- cepat cepat packing pastu breakfast again ngan kawan2 mama. hoho memang sedap udang kuala sepetang. kita gerak sampai ipoh sejam kemudian bukak laptop update blog ;)