Friday, November 19, 2010

thank you so much ^^

subuh jumaat itu aku dilengkapi dengan pakaian sukan yakin rps yang disayangi, track bottom dan sport shoe lalu bersedia untuk ke sekolah. YAY ! terasa macam hari ini lain dari yang lain. sampai sekolah terdengar suara gemersik puan suhaila. macam biasa hari jumaat ade bacaan yasin. so tangan yang pada awalnye tak berhandsock terus ditutup dengan handsock hitam yang dibawa. haha duduk dengan sopan dan mula bacaan. sebelum itu terlebih dahulu bukak bekalan air yang dibawa. ceyy nak bwat air yasin lahh ape lagi ? bace bace sampai kaki pun terasa kebas tapi aku bertahan. dah bese dahh =.= ish ape ayat aku skema sgt nihh-.-'' ohh ceramah agama hari ini setelah tamat yasin berkaitan dengan sebuah buku. jeng jeng :


cikgu kate buku nihh elok bace drpade bace novel cinta tuhh. lagi cikgu kate dalam hidup ta sume yang cemerlang skolah akan cemerlang kat universiti nanti and vice versa. haha jadi kitaa kenelahh tawakal. erm terima kasih cikgu ;) lepas dahh ceramah sume ramai ramai bace takbir. raye en ta habis lagii. first tyme woo. tyme takbir nihh tiba tibaa terasa macam sayang gilaa kat sekolah nihh. ramai saya tgk cikgu pejam mata. ngantuk or menghayati. saya ta berani cakap haha -.-'' lepas tuhh f3 dibiarkan terkontang kanting kat dewan tuhh so aku and mai dan ateyn pergi lahh jalan jalan. tempat dituju : gym belakan lab komputer ;DD menggunakan dslr milik mai, snap lahh gambar yang ntah ape ape haha.




memang seronok ! kenangan terakhir lahh ni ye ? kalau ramai ramai lagi best. pastuu perut memang dahh lapar kita pegi kantin. makan nasi lauk sayur ayam goreng + teh ais. ish senak pulak T_T dah ta tau nak bwat ape maen dslr lagiiiii. haha terima kasih ye mai ;) dari pada berpeluh duduk dataran yang panas tuhh baik duduk library yang ade air cond. haha amek buku ensiklopedia pasal drugs. gilaa ape bace ensiklopedia 2, 3 jam jehh. buku tuhh kene bace berterusan baru paham. haha letak balik yes mai tido pinjam kejap jangan bersedih nihh. buku yang cikgu suh bace pagi tadii. dan bace bace bace memang best lahh. salah satu yang saya igt kandungan isi dia

* kalau orang bagi air limau kat kita , kita tambah lahh gula supaya tak rase masam nyer. and kalau orang bagi hadiah ular kat kita, kita ambil kulit dy yang mahal dan buang isi, tulang belulang dy. bukan boleh makan pun (tambahan sendiri ;P ). 

kesimpulannya : jika orang cuba memberi keburukan or kesedihan kepada kita, jangan pelik. itu fitrah manusia yang sememangnyer senang cemburu. kita ambil kebaikan dari setiap keburukan, cacian or hinaan yang diorang bagi. tabik spring sape boleh buat haha !

tgk jam pukul 12 suda. mai ajak teman pegi pejabat dy nak amik borang pertukaran sekolah. saya punya abah ambilkan nanti ;D masuk skali dalam pejabat tuhh nak rase aircond dy ta pasal pasal cikgu disiplin masuk. ish cepat cepat keluar banyak dahh langgar etika pakaian sekola. cuak gak walau hari last. dy garang macam singa. ta pasal pasal kene tengking t. lepas dahh selesai sume tuhh tgk abah dahh ade dapan pagar. isk dahh nak kene balik. oke lahh sume salam salam, peluk peluk and flying kiss utk sahabat yang datang serta bangunan rps ituuu. ceyy macam ta datang dahh jeh nty amek result datang lagiiiiii <3


  yeah thank you so much and iloveyouu