Monday, November 29, 2010

yeah it's over

cepat cepat cari buku sains + tgk balik latihan maths dulu dulu tuhh selesai saja breakfast . hee tolong lahh saya malas gilaa nak study tapi cuak gak haha so study jugak depan tv tgk naruto the movie tuhh. heh masuk tau ! cume kalo study btul btul dapat lagi byk. beria study wehh ari nihh exam UKKM lahh. haih -.-'' pukul 11 katon habis trus naik iron baju mandi siap pakai bedak sume makan, warghhh! kasut skola basah.. xpe xpe da lambat nihh nak pegi trolak capai jelahh kasut mane yang ade bukan nak pegi skola pun. eyt aku ta lupe mintak restu mama lahh dy ta ikot T_T masuk kete bila dah masuk highway adoi sumpa lupe nak bawak buku journey dahh lah jauh pastuhh bukan pandai sgt punnnnnn...

akhirnye lelap,

ehh abah berhenti bayar tol 'okay kitaa dah nak sampai atin, tak yah tido dahh' kata abah. haha dengan semangat nyer terus tegak badan haha excitednyerr ! besa woo mrsm tuhh gilaa macam umt pun ade. haha jaga dy pun bole tahan ;P daftar sume aku ditempatkan di bilik multimedia. hee seram sejuk tetibe diorang kate exam susah. xpe i'll try my best then ! dapat ta dpt laen cite kn kn ?

okay klimaks kini bermule,

yeah abah pandu terus mengikut tanda jalan yang ade kat situ. tgk kat satu blok nihh ramai orang. tapi abah terus tgk kt satu tempat lagi pun ramai orang. okay sini library dah sure sure bukan so pegi balik tempat tadi cari nama kat pintu xde pulak. adoi tapi sini makmal komputer. bukan bilik multimedia. round and round blok tuhh jumpe lahh ngan sorang yang mcm keje kat situ. abah tanye mane bilik multimedia dy cakap tempat exam 3 tempat jehh. makmal komputer 1, makmal komputer 2 dan library. pastu dy ckp kalo name xde kat pintu lab 1 tuhh so kat lab 2 lahh. yeah kita tgu jelahh nty dy letak lahh senarai name tuhh. tunggu tunggu raba poket mane phone akuuu ?! chek dalam beg xde jugak okay i'm in big trouble ! cakap kat abah abah pegi cari dalam kete kot kot tercicir, malangnye xde jugak.

sepantas kilat,

aku yang pegi cari sendiri dalam kete. tak payah bukak pintu kete aku dahh jumpee. hebat ta ? phone tuhh ade bawah kaki aku dalam lopak air yang sememangnyer sedang hujan lebat tyme tuhh. urh malas nak cite perasaan tyme tuhh pikir pikir lahh sendiri memang lencun macam baru berenang dalam laut phone tuhh. urhhhhh ! lap punye lap ta hidop ! sah memang dahh mampus phone nihh huarghh! ta bole ta bole ! abah suh simpan kate jgn pikir, nty dy kering elok balik. okay, xpe at least the hope is still there. sembang sembang ngan abah tgk pintu kat blok tuhh sume warne oren. abah kate oren wane felda. haha mrsm tuhh memang kat felda trolak punn. yeah pegawai dahh sampai dy lekat list name untuk lab computer 2 tuhh. xde pulak name nihh abah kita balik lahh ta payah amik exam. mood pun memang dahh hilang nihh. abah tanye kat sape sape yang ade kat situ orang tuhh ckp mase daftar memang name anak dy tulis makmal komputer 2. jadi aku nihh kat mane ?  bilik multimedia kat mane ? abah tanye lagi, org tuhh ckp ' ohh  bilik multimedia tadi saya nampak senarai name kat dapen pintu library'. wtf ? cepat cepat jalan pegi library ikot shortcut ape tgk tgk ? hee aku tau lahh nihh bukan jalan nak pegi library. kan shortcut ? ceit bilik multimedia dalam library lahh ngok =.=  amek tempat terus stat exam.

40 soalan maths 75 minit, 50 soalan sains 1 jam, 100 soalan keperibadian 30 minit. heh tgk cikgu pun dahh ta berkenan nak study sini. tapi kalau dah rezeki nak bwat macam mane an. woa susah gilaa soalan maths dy. tapi siap jugak tembak pun tembak lahh. major soalan cari isipadu silinder, pyramid dan sewaktu dgn nye memang dahh xde harapan lahh. sape suro ta bagi formula ? haha sains dy senang siket keperibadian lagi lahhhhhh senang hoho jujur saja ;DD 3 jam tamat dengan pantas abah pun dahh menunguu kat luar. masuk kete cepat cepat tgk phone yay da bole bukak ! amik gamba pakai phone tuhh kot kot ta dtg lagi dahh ke bole bwat kenangan. selesai tangkap gambar terus phone tuhh mati balik ta bole bukak bukak. sabar jelahh ! abah beli en air tin dan kit kat kita berehat sebentar.

perjalanan balik sgt indah. hujan baru reda dan highway punn lancar tanpa traffic jam. tapi disebabkan kesedihan yang melampau aku tertido jugakk. ish masuk kete jehh automatik tido. haha sejuk pulak tuhh. lagi lahh best !sampai ipoh abah beli lauk fevret daging masak merah. sedap kan ? jumpa mama cite semuanyer kene marah pulak =.= xpe lahh salah sendiri jugak. adoi sumpaaa lenguh kaki, badan, tengkuk. yelahh duk dalam sejuk 5 jam wehh ! menggigil bwat exam. mandi air panas haa lega siket. makan dgn banyak sampai senak hoho. walaupun sakit ta hilang masih menghadap laptop. inilah KEKUATAN ;P at least it's over for the tiring hard work day but not for my phone. please don't !