Friday, August 26, 2011

ramadhan tahun ini ;)

yeah ramadhan tahun nihh disambut tanpe family disisi. serios ta expect bole tercampak kat kedah so puase sebagai seorang perantau. HAHA amik kau nak sgt g sbp en, takpe takpe takdir Allah kita redha ;) not bad lahh jadi sbp student nihh. best jehh. bulan pose byk aktiviti. *syok gilaa ah bila dah ta payah blaja sgt tuhh. org dekat balik tiap tiap mgu, aku bole lahhh stay kat ostel tuhh mengenang nasib diri yg dirindui keluarga. cehh perasan byk lahh kau nihh. bajet org rindu kau, kau jehh berie merengek nak balik tiap tiap mgu. muahahaha takpe takpe tade keluarge sambut puase dengan kawan kawan. i got my sengals and warga dorm sigma plus delta form four tuhh byk menyaksikan ketabahan aku berpuasa. haha skip skip sahur tuhh bese lahh, skip puase lak menandakan aku normal. tapi ta penah lahh aku skip makan tyme waktu malam tuhh. dalam berpuase kelas aku kaut untung ouh jual tyme bazaar. sumpa best, aku tak lahh aktif sgt, tapi ade lahh membantu siket siket. haha but everyone's hardwork was worth. then bilaa dgr org nak kuar bazaar, aku ta pkir panjang pesan segala bagai makanan yg aku ngidam nak makan. overall, stakat nihhh tade lahh aku kempunan sgt nak makan menda pelikpelik. haha

bila sebulan da duduk ostel tuhh orang sibuk nak balik raye. yg jauh nihh lagi lahh gilaaa excited. org pun dah dok pasang lagu raye, sampai nak study pun memang sume dah tade mood. bas aku kol 2.15 petang, tapi aku cuak tahap gilaa gaban ah. hee sume terpengaruh bace paper hari hari ade accident org nak balik kampung tapi bawak laju than hilang kawalan pastu masuk parit lahh, langggar bontot lori lahh. ta kire lagi ade yg meletup lahh, rentung sane rentung sini. gila. tapi syukur banyak banyak sebab khayalan aku hanya tinggal khayalan. berkat doa mama abah yg rindu aku kot. bhahaha so malam tuhh aku selamat sampai *lepas da kene bukak pose sorang sorang kat rnr bernam tuhh, siap solat lepak dekat surau dy. perantau berhemah kan aku ? hahaha and before aku buat ucapan pentup. sahabat, sumpah rindu nak puase dgn korang.