Saturday, February 11, 2012

updated demi Maizatul Shahirah :P

hey hey hey lame ta jenguk blog. haha tetibe teringat kat dia sorang nihh sibuk suh update blog. mwhehehe ku lakukan untuk dia :) hari tuh time birthday gempak ouh. it's the best i ever had. ade cakes, ambush, treats, and presents. seriously aku sgt bersyukur punya satu lagi family tak rasmi. haha sedikit selingan bg tunjuk siket :P


pic sume tu aku ciplak bestfriendku punye album. haha sory main amek je :) buat dekat kelas kosong jadi buat macam kelas sendiri lahh kan. haha malam tu lepas habis makan sume bau kek. jadi mandi dulu before tido even penat berkejar kejaran. sumpah aku takkan lupa kenangan nihh :)

dah masuk bulan dua exam ta sampai sebulan lagi pun still bermain main lagi. haha untunglaa bestfriend aku skarang punn da duduk sekelas. brtambah bahagia aku dekat kelas yang dulu aku ta suke tapi sekarang dah tersuka. hahaha yelaa orang cakap tak kenal maka tak cinta kan ?  okay sekarang aku sayang kelas aku lantaklaa orang nak kate kelas aku skema ke ape ke. haha its up to you on how you wanna live. so aku buat gempak sorang sorang dlam kelas tu punn orang ta suke ade aku kesah. well haters gonna hate no matter what. budak budak kelas aku unik ape, ade peter parker lagi haha oppss :3

okay habis selingan main topik update blog hari nih is aku nak umum yg aku tgh bersenang lenang kat rumah di saat orang tgh bersusah payah tade air kat hostel sane, leceh betul naseb bek aku balik -.- muahahahaha ! eee aku tak kejam. walaupun tgh sng aku tak lupe motivate geng geng aku yg tgh susah kt sane tuh. beselahh, teknologi dah maju, ape punn hanye di hujung jari wink wink. weii korang kalo aku ade private jet aku suh diorang bawak satu tangki untuk korang yg tersayang. tpi malangnya, doa je yg aku mampu hantar :|

btw, berita gembira pulak sempena kepulangan aku is that aku dapat garfield. alive punye ye. manje lagi. hee sukanyaaaa ! hahaha comel sgt sgt sgt ta sampai sekelip mata aku dah jatuh cinta auwww~ jap jap alang alang cakap pasal hati nihh aku nak luah siket perasaan. siket jehh ta bnyak. haha ehem ehem nak bg ucapan utk sape sape yg berkenaan :

"whatever happens, i am not falling apart. it is not what it seems, it is not what you think. man, how damn seriously you must been dreaming. so snap to reality, i won't waste my time on you pal. "

okay ayat kejam siket sebab saya bukan lahh org yg lembut di dalam walaupun sgt penyayang di luar :3
*sape sape terase or perasan then terase bole ambik simpan masuk poket saya bagi free free je ta payah bayar :)

okay tunjuk jap gamba kita duaaaaaaaa :DD