Friday, September 14, 2012

all this while :)

hey hey assalamualaikum :) it has been a while since my last update. maklumlahh calon spm katekan hehe. lame dah niat nak update blog tapi mase ta menngizinkan *bajet mcm org tgu update blog nihh perasan lebih huu --''. Alhamdulillah hidup semakin lame semakin baik, dan hubungan dgn org semakin lame semakin dekat :) hari tu kan, kami ade pegi rombongan. lame dah plan rombongan nihh tapi 30 aug baru ade rezki nak pegi. haha kelakar igt balik konflik konflik before pegi dulu. papepun ramai yg berusaha utk rombongan nih berjaye. pegi genting and kl je punn tapi mase dgn kawan2 tu yg kteorg tunggu. trial pulak da habis *sbp buat time bulan puase so memang enjoy sakan lahh kteorg muahaha.




it is a wonderful memory indeed, and duit punn mengalir dgn pesat haha

terfikir tape kot kalo aku bahasakan diri 'aku' bile tulis blog. bukan kasar, just that it is my-kind-of style. so jgn lahh pikir bukan bukan ye. aku sgt menghargai semua pembaca haha skema jap :)

dulu mase nak masuk 2012 aku ade buat post ni "jeez time is running out" dan cite sume azam aku ? nampaknyee ta berape menjadi tapi aku masih berusaha. except for the jogging part, Insyaallah sampai bila bila pun takkan menjadi even aku berusaha keras haha


jamuan 5 Juara hari tu. another precious memory :)


jamuan raya hostel :) mase nih perut meragam jadi ta bole leww nak melantak. what a waste T.T

then berminggu minggu lepas tuh dan minggu mingga akan dtg akan dipenuhi dgn mega revision. Alhamdulillah result trial pun agak bagus, just kene usaha lagi untuk addmath TERCINTA haha percayalah, aku sanggup buat ape saje utk straight A's SPM (amin). tapi kadang kadang godaan ta dapat nak tangkis. ape ape punn doakan ye :)

follow my twitter, just joined it a few months ago.

sementare tgh cuti nihh, sibuk lahh online cari tutorial shawl or pashmina untuk pakai time grand dinner nanti. plus mcm mcm lagi nak cari. nak search essay lagi. aku bawak balik byk karangan utk disiapkan. nasibb~ tapi takpe, tanggungjawab kene buat. tu baru siket belum masuk u lagi kan kan kan ? hoho dah lahh merepek je byk. bosan ? sape suruh bace. okay bye bye nak pegi buat homework :3

" when i look back at my previous time, i see nothing but good times. thank you Allah for giving me such dearly oppurtunities "