Monday, January 21, 2013

a fresh start :)

woot woot lame tak jenguk blog. banyak kali plan nak update tapi takde kesempatan. ceyy padahal hari hari kerja melepak je. ehem ehem sekarang boleh la gelar aku wanita berkerjaya. kita dah kerja :D alhamdulillah, even aku kerja seminggu sekali je, tapi at least i got something to hold. jadilah kan, dapat jugak pengalaman. kerja tu simple je, tapi hari first mmg gelabah lah. i'm still learning and insyaallah will get better soon :) first day je macam macam dah dapat. haha ade yg dtg mintak kerja, kene jawab call, digelar "auntie", and mesin cashier tu rosak -.- huu tapi takpe tak kene marah pun sebab first day kan kan. i'm really thankful :) hoping to gain more from my new job !


sunday morning :

abah : cepat bangun pegi siap kita pegi KL

adik : homework alla tak siap lagi !

me : we don't give a fuck, seriously sis.

siap siap kita pegi matic ! haha matic dekat jalan Ampang tu, toleh kiri nampak menara KL toleh kanan nampak KLCC. bosan dah tgk ceyyyy :P dekat matic ade 6x6 artgang exhibition. i joined it so pegi nak tgk lah hasil karya sendiri. sampai sampai kembang kempis tengok org ramai tgh duk usha aku punyaaa ! oh i love this feeling. tapi sejujur and seikhlas nya aku cakap, beratus ratus lagi karya yang memang awestrucked punya lah. sangat mengagumkan bakat yang Allah kurniakan. jadi rase termotivated siket nak asah lagi bakat sendiri. yeah got to have something before you're 20. so i was thinking about art. art ni byk cabang, boleh pergi jauh kalau serius insyaallah. well every second is a chance to turn your life around. so tgh tgh cuti ni banyak mende boleh buat selain dari online makan tido layan movie main game tu. live life to the fullest and always pray for succes. 

ohh ya ! birthday hari tu kannnnn, crush aku follow aku dekat twitter. but believe me, my crush and the one i wanna be with is totally a different person. aku pun ta tau mcm mana boleh jadi mcm tu. haha tapi papepun it was so fucking great, knowing ur crush actually noticed you. hee <3 




like a bos huh ? fail miserably haha yeah three of those are mine :D