Saturday, February 2, 2013

satisfaction :)

fuhh fuhh penatnyaaaa T.T hari ni 12 jam wok kerja. sorang sorang lagi. the hell i'm so strong. dah kerja pun boleh ngadap lappy lagi online. siap update blog lagi mwhehee inilah KEKUATAN :P hari ni kerja dari 8.30 pagi sampai 8.30 malam. lepas tu pegi makan. then sampai rumah bebel buat luahan dekat blog. kalau nyampah janganlah baca tau tau tau. 

yeah macam macam jadi hari ni. peritnyaa pegang amanah orang. jadi bos jugak yang best haha. pagi pagi masuk kerja je dah kene angkat berat. yelaa orang borong 42 botol sabun mane tak havoc kejap -,- dah la aku sorang laen kali jgn datang time hari aku kerja. nasib baik aku tough. then tak terkira lagi yang duk kol kol tanya pasal supply. hmm terkulat kulat menjawab maklumlahh orang baru :3 nasib baik lunch mama hantar makanan hee love you mama ! lepas tu ada sorang datang masuk round round then mintak no phone and offer apambalik (ta reti eje) kidding me huh dude ? takpe la dengan senyuman i said no. haha then bila dah petang tu ada sorang mamat pakistan datang. dia besar2 siket lepas tu speaking yg ta bpe lancar cakap dari pakistan datang nak jual tasbih. errrr -.- ckp meleret leret sumpah ape pun aku tak paham last last aku cakap je no thanks sambil geleng dgn bersungguh sungguh. tak termasuk lagi yang salah kira 20 sen 30 sen tu huu ganti ganti duit sendiri la. lain kali kene usaha lebih kuat untuk hafal harga barang. papepun dengan sisa tenaga yang ada dan kepenatan untuk hari ni, rasa sangat puas even bukan la mencabar mana kerja ni. but at least ada benda untuk diperjuangkan lagi hehe pray for me ya ! assalamualaikum :)


baju kurung kot pegi kerja ! haha ayu gituuu puih ni pagi lagi ni muka semangat. petang dah macam zombie. lain kali lepas ni nak minum kacip fatimah dulu haha :DD