Monday, April 22, 2013

Random updates.

Hello :)

agak lama tak jenguk blogger ni. hari tu igt nak update pasal test IQ mara. wuhuhu test IQ laa sangat rasa mcm kene psiko je time jawab -.- apepun alhamdulillah things were going on smoothly on that day. Sampai sana rasa mcm forever alone sebab semua ade geng. haha tulaa sape suh stdy jejauh. then ttbe nampak laa classmate aku sorang lupa lak dia duk KL jugak muahahaha own apsal kita tak snap pic sesama T.T budak straight A+ tu dah la samseng dulu. dulu laa hmm. Ade rezeki mungkin akan dipanggil lagi, and kalau betul ade rezki dapatlaaa aku sambung study coarse pharmacy under mara :D skang doa bebanyak hope i'll be given the best. Amin.

Semalam ahad so memang ta duduk rumah laa. aku pergi ziarah mak cik ksayangan aku yang baru balik dari mekah :D yayyy dapat jubah baru thanks acik ! lepas tu dia masakkan pulak nasi arab ya Allah sedapnyewwwww :3 gonna crave for it every week wa cakap sama lu. haha dia memang terrer. kagum betul lah tgk orang yang suka masak ni aku ni jangan harap nak masuk dapur. takat cuci pinggan boleh laa. tapi aku rasa aku ni pandai gak masak kot -.-

setakat ni aku masak apepun semua jadi even main hentam masuk. well. 


tgk sedap kan ade ayam golek lagi hewww i love you acik :3

lepas tu melepak kat bendang ade makan makan lagi. then pergi birthday party makan lagi. malam makan lagi mee rebus. So semalam adalah hari menggemuk sedunia. tapi semalam jelaa aku kurus balik hari ni -,-

now i present to you my current boyfriend :

known as charlie scene. from hollywood undead, my current addiction -.- nama betul dia jordon teller but screw that, i love charlie scene. gila laa memang aku addicted gila. i love their style. 

yeah life is so good nowadays. nothing is more pleasant than get to be with the people you love. alhamdulillah. okay till my next post then, assalamualaikum :)